menuordersearch
qazvinamazon.ir

نکات مهم و کاربردی که هنگام خرید تلویزیون باید به آنها توجه نمایید ,

مشاهده سبد خرید

تومان
eitaainstagramWhatsAppmail

لطفا قبل از ثبت خرید تماس بگیرید09372504367ایتا-قزوین آمازون09938985425
۱۴۰۲/۱۱/۱۵ یکشنبه
(0)
(0)
نکات مهم و کاربردی که هنگام خرید تلویزیون باید به آنها توجه نمایید
نکات مهم و کاربردی که هنگام خرید تلویزیون باید به آنها توجه نمایید

تلویزیون‌چیست؟

تلویزیون در لغت به معنای وسیله‌ای است که تصویر افراد و اشیا مختلف را از فاصله‌ی دور از طریق امواج الکتریکی نشان می‌دهد. نام دیگر تلویزیون، دورنما است. به عبارت دیگر می‌توان گفت تلویزیون یک وسیله‌ی ارتباطی است که تصاویر متحرک افراد و اشیا را از مسافت‌های خیلی دور پخش می‌کند. اولین فردی که این وسیله را اختراع کرد، جان لوگی برد اهل اسکاتلند بوده است، که بعد‌ها دانشمندان دیگری یکسری فناوری‌های تکمیل کننده به آن اضافه کردند.

ملاک های خرید تلویزیون عبارت است از
HDTV

UHDTV

4k
البته صفحه نمایش مهم ترین ملاک خرید تلویزیون است.

امروزه تلویزیون های قدیمی سی آر تی و تلویزیون های عظیم و الجثه پروجکشن کنار گذاشته شده اند و خرید نسل جدید تلویزون های اچ دی تی وی به خریداران پیشنهاد می‌شود.

این تلویزیون هاعبارتند از:

۱- پلاسما

۲- تلویزیون های ال سی دی با نور پس زمینه CCFL

۳- تلویزیون های LCD با نور پس زمینه LED ( البته این نوع تلویزیون ها امروزه با نام تلویزیون های ال ای دی شناخته می‌شوند.)

۴- تلویزیون های OLED

تلویزیون های او ال ای دی به دلیل قیمت رو به افزایشی که دارد، و تلویزیون های ال سی دی بخاطر کیفیت پایینشان طرفداران کمی دارند و بیشتر رقابت بین تلویزیون های پلاسما و ال ای دی است.

حال به شرح سه قانون اصلی در خرید تلویزیون می‌پردازیم:
الف : یک تلویزیون هرچه بزرگتر باشد بهتر است.

اگر قصد خرید تلویزیونی را دارید، حتما سایز بزرگ آن را انتخاب کنید. مثلا یک تلویزیون 32 اینچی برای اتاق خواب مناسب است و تلویزیونی 42 الی 46 اینچ مناسب پذیرایی حدودا با متراژ 100 متر است.

اندازه تلویزیونی که می‌خواهید بخرید نسبت به امکاناتی نظیر عینک سه ‌بعدی، نرخ نوسازی بالاتر و تلویزیون ‌های هوشمند، اهمیت بیشتری دارد. در نتیجه توصیه ما به شما این است که با بودجه ای که دارید بزرگ ترین تلویزیون را بخرید.

البته داشتن راهی برای تهویه و خنک کردن تلویزیون لازم و ضروری است، پس حتما توجه کنید که اگر فضایی بسته برای جای تلویزیون خود انتخاب کرده اید، اندازه تلویزیون باید متناسب آن باشد. البته اگر در چنین شرایطی قرار گرفتید، پایه تلویزیون را حذف کنید تا جایی برای تهویه به وجود آید.

ب: مشخصات رو تلویزیون تعیین کننده کیفیت تلویزیون نیستند، فریب اعداد و ارقام را نخورید.

اعداد داخل کاتالوگ چیزی جز فریب خریدار نیست، چرا که با نشان دادن کاتالوگی که پر از اعداد و رقم های بزرگ است شما را بیشتر گیج می‌کنند و در نتیجه شما تلویزیونی گران را می‌خرید. البته تمام اطلاعات روی کاغذ غیرمفید نیست، به عنوان مثال وزن و انواع و تعداد ورودی‌ ها و خروجی ‌های تلویزیون اطلاعاتی مفید هستند که حتما باید مورد توجه قرار گیرند.

توصیه‌ی ما این است که به جای توجه به صفحه‌ مشخصات تلویزیون برای جدا کردن تلویزیون‌ها بر اساس امکانات از کاتالوگ محصولات آن استفاده کنید. مثلاً اینکه کدام محصول عینک سه‌ بعدی دارد و یا اینکه کدام موارد تلویزیون هوشمند است.

بدترین راه ممکن برای سنجیدن بهترین کیفیت تصویر استفاده از مشخصاتی است که در کاتالوگ محصولات ذکر می‌شود هیچوقت به آن تکیه نکنید.

۳- تلویزیون های پلاسما تلویزیون های ارزشمندی هستند،‌ آنها را مدنظر قرار دهید.

یکی از ارزش های آن این است که قیمت تلویزیون های پلاسما بین قیمت تلویزیون LCD و LED است.

و ارزش دیگر آن این است که تلویزیون های پلاسما داری کیفیت بهتری هستند، کیفیت تلویزیون های LCD و LED هیچوقت به تلویزیون های پلاسما نمی‌رسد.

و اما سوالی که پیش می‌آید این است که چرا این تلویزیون طرفداران زیادی ندارد؟ شایعه ماندن تصویر بر روی صفحه تلویزیون یکی از دلایل کم طرفدار بودن این نوع تلویزیون است. البته این ادعا دروغی بیش نیست و می‌توانید با خیالی راحت این تلویزیون را خریداری کنید به این دلیل که تقریبا تلویزیون های پلاسما بیشتر از تلویزیون های LCD عمر خواهند کرد.

برخی دیگر تصور می‌کنند که تلویزیون پلاسما به علت قدمت طولانی اش از کیفیت بالایی برخوردار نیست و همین تفکر، دلیلی دیگر برای کم بودن طرفداران این تلویزیون است.

تلویزیون پلاسما با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی، تصمیم به نازک کردن صفحه کرده است و تا حدودی هم موفق عمل کرده و تقریبا می‌توانیم بگوییم به پای تلویزیون های ال سی دی و ال ای دی رسیده است. فناوری تلویزیون مانند گوشی نیست که هر روز یک تلویزیون جدید به بازار ارائه شود، پس با گذشت چند سال فکر نکنید که تلویزیون قدیمی شده و یا کیفیتش را از دست داده است.

اگر به دنبال تلویزیونی کوچک هستید، به پلاسما فکر نکنید چرا که سایز تلویزیون های پلاسما از 42 اینچ آغاز می‌شود، در این شرایط در بین گزینه های ال ای دی و ال سی دی به دنبال تلویزیون موردنظر بگردید.

تصور نادرست عده ای دیگر این است که تلویزیون پلاسما در خانه ای با روشنایی زیاد انتخاب مناسبی نیست، اما ما این تفکر را رد می‌کنیم چرا که در روشنایی فوق العاده زیاد هیچ تلویزیونی کیفیت خوبی ارائه نمی‌دهد، بنابراین ما به شما این اطمینان را می‌دهیم که تلویزیون پلاسما مناسب خانه های ایرانی نورگیر با چند پنجره است.

البته نکته ای وجود دارد که رعایت کردن آن خالی از لطف نیست، اگر در ارتفاعات زیاد سکونت دارید، تلویزیون های پلاسما را انتخاب نکنید چراکه این تلویزیون ها در ارتفاعات خیلی بالا کیفیت خوبی را ارائه نمی‌دهند، و باید ال ای دی و ال سی دی را خریداری کنید.

از دید برخی از افراد، عیب دیگر این تلویزیون زیاد بودن مصرف برق آن نسبت به ال ای دی و ال سی دی است، در صورتی که مصرف برق این تلویزیون تفاوت چندانی با ال ای دی و ال سی دی ندارد.

اندازه صفحه :
اینچ واحدی است که برای اندازه صفحه نمایش تلویزیون به کار می‌رود، هر اینچ معادل ۲٫۵۴ سانتی متر است.

پی پی آی چیست؟
پی پی آی عددی است که برای نشان دادن تراکم پیکسل ‌ها در هر اینچ از صفحه نمایش استفاده می‌شود. به عنوان مثال اولین بار این عدد توسط آیفون ۴ به یک عنصر تبلیغاتی بدل شده است، که دارای تراکم پیکسل بسیار بالای ۳۲۶ پیکسل در اینچ است. با احتساب این که آیفون از فاصله حدودا ۱۲ اینچی توسط کاربر دیده می‌ شود، کیفیت آن بی ‌نقص خواهد بود. برای تبلت‌ ها عدد پی پی آی 215 کافیست که این فاصله به ۱۶ اینچ می‌‌رسد.



تلویزیون هوشمند
یکی از پر طرفدار ترین تلویزیون های جهان، تلویزیون های هوشمند هستند.

حال سوالی که مطرح می‌شود این است که تلویزیون هوشمند چه تلویزیونی است؟ در حقیقت به تلویزیونی که روی آن یک سیستم‌ عامل برای اجرای برخی نرم‌افزارها نصب شده است را تلویزیون هوشمند می‌نامند. شما از طریق تلویزیون های هوشمند می‌توانید به اینترنت متصل شده و فیلم ها را به صورت آنلاین تماشا کنید و یا حتی قادر به وبگردی باشید و از اینترنت گردی با تلویزیون لذت ببرید.

اتصال به اینترنت در برخی از تلویزیون‌های هوشمند از طریق کابل و در برخی دیگر از طریق شبکه‌ بی سیم وای‌ فای صورت می‌گیرد. پس براساس نیاز خود به نوع اتصال به شبکه در انتخاب تلویزیون هنگام خرید دقت کنید.


نکته ای که باید توجه کنیم، این است که هر کدام از تولید کنندگان تلویزیون‌ های هوشمند تلویزیون را به سیستم‌ عامل خاص خود مجهز کرده اند که قادر به اجرای نرم‌افزارهای دیگری نیستند. از طرفی بسیاری از این نرم‌افزارها مانند یوتیوب و نت فیلیکس برای کاربران ایرانی مسدود است، اما خوشبختانه برخی از تولیدکنندگان مطرح تلویزیون همچونال‌ جی قرار است در محصولات جدید خود گوگل تی وی را جای دهند که به این ترتیب کاربر به نرم‌ افزارهای بسیاری دسترسی خواهد داشت .معنای این مله این است که تلویزیون کنونی یا تلویزیونی غیر هوشمندی که در آینده خواهید خرید به راحتی و توسط ابزاری با قیمت ۵۰دلار به تلویزیون هوشمند تبدیل می‌ شود.

به طراحی اهمیت دهید اما برای آن بهای گزافی نپردازید !
طراحان و تولید کنندگان تلویزیون ها امروزه باریک تر کردن قطر تلویزیون و بزرگتر کردن اندازه صفحه نمایش باعث شده اند تا در بین مدل هایشان تفاوت ایجاد کنند. یک تلویزیون باریک بسیار شکیل است اما دقت کنید که زیبایی را فدای کیفیت نکنید، وقتی تلویزیون بیش از حد باریک باشد، بقیه قطعات جایی در آن تلویزیون ندارند، برای مثال این نمونه می‌توانیم تلویزیون‌های بسیار باریک دنیا را نام ببریم که فاقد اسپیکر با صدای خروجی مناسب هستند و کاربر برای تجربه صدای مناسب، باید در کنار تلویزیون یک سینمای خانگی جداگانه نیز تهیه کنید. در نهایت آنچه از شکل ظاهر و زیبایی تلویزیون مهم تر است، کیفیت تصویر تلویزیون است. پس اولویت اول خود در خرید تلویزیون را به کیفیت تصویر اختصاص دهید.

در درگاه های ورودی و خروجی فقط به درگاه HTMI اهمیت دهید.
مجهز بودن تلویزیون های جدید به درگاه های مختلف از دیگر مسائلی است که شرکت های بزرگ تلویزیون به آن توجه می‌کنند، اما ما پیشنهاد می‌کنیم که شما فقط می‌بایست به اچ تی ام آی توجه داشته باشید چرا که اکثر پخش کننده ها، ست آپ باکس ها ... از اچ تی ام آی پشتیبانی می‌کنند. اگر استفاده چند منظوره از تلویزیون (مانند گوگل تی وی و ایکس باکس) جزء اهدافتان است ما پیشنهاد میکنیم که فقط به ورودی و خروجی HTMI بها بدهید.

پس در هنگام خرید حتما از دارا بودن ورودی و خروجی اچ تی ام آی تلویزیون مطمئن شوید. البته در تلویزیون هایی که دارای ورودی و خروجی اچ تی ام آی هستن نسبت به تلویزیون هایی که فاقد درگاه مذکور هستند، شاهد تفاوت قیمت شایانی نیستیم.

به کنترل های لمسی از راه دور توجه نکنید.
امروزه شرکت های بزرگ تولید کننده تلویزیون ها همانند سامسونگ، سونی، ال جی و …تلویزیون های گرانشان را به یک کنترل لمسی کنترل از راه دور مجهز می‌کنند. جالب است بدانید که این کنترل ها کارایی به خصوصی ندارند و همانند کنترل های ساده عمل می‌کنند، پس در این مورد وسوسه نشوید و به آن توجه نکنید

امروزه این کار با کمک تبلت ها و گوشی های هوشمند به راحتی انجام می‌شود، علاوه بر این با استفاده از تبلت ها و گوشی های هوشمند قادر به استفاده از امکانات بیشتری و بهتری نیز خواهید بود


شما یک نرم افزار بر روی تبلت های اکسپریا و گلگسی نصب کنید و کارایی آن را مشاهده کنید با این نرم افزار قادر به استفاده راحت از تلویزیون خواهید بود و دیگر نیازی به پرداخت هزینه اضافی برای برخوردار شدن از این امکانات نیست.

کی گیرنده دیجیتال بخریم؟
اگر شما یک تلویزیون HDTV خریده اید، به دلیل کیفیت پایین تصویر تلویزیون های آنالوگ حتما به گیرنده دیجیتال نیاز پیدا خواهید کرد.

برای کیفیت صدای تلویزیون ارزش قائل شوید.
تلویزیون های اچ دی به خاطر دارا بودن قطر نازک و سبک خود کیفیت صدای مطلوبی ندارد، دلیل این کیفیت نامناسب بلندگوهای ضعیف و کوچک این تلویزیون ها هستند. پس اگر کیفیت صدا برایتان مهم است و از جمله افرادی هستید که به تماشای فوتبال با صدای بلند علاقه دارید، یهتر است یک سینمای خانگی تهیه کرده و کیفیت صدای موردنظرتان را بشنوید و لذت ببرید. محل قرارگیری بلندگوها را در اطراف تلویزیون انتخاب کنید تا کیفیت صدا بهبود بخشد.

از چه مدل ال ای دی استفاده کنم؟
در حقیقت تلویزیون های ال ای دی همان تلویزیون های ال سی دی هستند که از دیود های ال ای دی در آن استفاده شده است. تلویزیون های ال ای دی دیگر دارای لامپ های فلورسنت تلویزیون های ال سی دی بهره مند نیستند.

نوع لوکال دیمینگ بهترین نوع ال ای دی ها است که دارای قابلیت کنترل موضوعی تاریکی نیز است.

تلویزیون سه بعدی بخرید.
آیا با تلویزیون های سه بعدی می‌توانیم تصاویر دو بعدی هم ببینیم ؟این سوال اکثر کسانی است که به قصد خرید تلویزیون دارند.

پاسخ مثبت است، تلویزیون های سه بعدی قادر به نمایش تصاویر دو بعدی شما با کیفیت مطلوب تر و بهترین هستند .پس در زمان خرید یک تلویزیون به قابلیت سه بعدی بودن آن توجه کنید.

با دستورات صوتی و جست‌های حرکتی تلویزیون را کنترل کنید.

در رابطه با تلویزیون ‌هایی که به دستورات صوتی و جست‌ های حرکتی شما پاسخ می‌دهند، چیزی شنیده اید؟

این قابلیت دارای عملکرد به خصوصی نیست، حتی گاهی می‌بینیم که در واقعا در عمل آنگونه که باید موفق عمل نمی‌کنند. هرچند کنترل صوتی محصولات ال ‌جی به مراتب بهتر از معادل سامسونگی ‌اش عمل می‌کند اما این عملکرد مطلوب نیست. البته ال‌ جی در مورد جست‌ های حرکتی تا حدی موفق بوده است .

زاویه دید چیست ؟
زاویه دید حداکثر اندازه کاربر نسبت به نمایش گر است که نمایش تصویر را به صورت باکیفیت ارائه می‌دهد.

معمولا عدد ۱۷۰تا ۱۷۵درجه برای زاویه دید نمایشگرها عنوان می‌شود اما خوب است توجه کنید که زمانی که در زاویه ۱۷۰درجه نسبت به تلویزیون نشسته ‌اید، سطح تصویری قابل مشاهده آنقدر ریز و کوچک نمی‌شود که مبحث کیفیت اهمیتی ندارد.

اما برخی از نمایشگرها دارای زاویه دید بسیار محدودی هستند و کافیست محل قرارگیری شما با تلویزیون کمی زاویه داشته باشد، آنگاه رنگ ‌ها را بع صورت بهم ریخته و تار خواهید دید، ولی اکثر نمایشگرهای امروزی زاویه دید قابل قبول ارائه می‌کنند.

تلویزیونهای 4k

برای نمونه به بررسی تلویزیون های LED و OLED و LCD پرداختیم و با مروری بر آنها فهمیدیم که کدام یک مناسب تر هستند و با امکانات آنها آشنا شدیم. اما در این مطلب قصد داریم شما را با مفاهیمی در ارتباط با کیفیت تصویر و خروجی تلویزیون آشنا نماییم که بسیار مورد سوال بوده است و اکنون دیگر می‌توانید با خواندن آن به سوالاتی که در ذهن تان شکل گرفته است پاسخ مناسبی بدهید.

بررسی مفاهیم HD و FHD و 4K یا UHD

 

مفهوم HD برگرفته از عبارت High Definition است که برای ضبط و نمایش محتوای باکیفیت بالا (HD) به کار می‌رود و مدتی است در بازار رواج یافته است به طوریکه امروزه کمتر محصولاتی را در بازار می‌توان یافت که تکنولوژی HD را پشتیبانی نکند. به مرور زمان و پیشرفت بیشتر تکنولوژی این پدیده جای خود را به سری های FHD, UHD و SUHD یا 4K داده است که به ترتیب مخفف عبارات Full High Definition و Ultra High Definition و Super Ultra High Definition می‌باشند. اکنون ما در بازار تکنولوژی های چند رسانه ای شاهد الفاظی از قبیل HD و FULL HD و UltraHD یا 4K می‌باشیم.

   
این کیفیت ها بر چه اساسی بنا نهاده شده اند؟

   

شاید در برخورد اول حس شود که الفاظ HD, FHD, UHD و 4K تنها نشانگر تراکم پیکسلی تصویر هستند در حالیکه با رجوع به سایت شرکت های سازنده این فن آوری ها مانند سامسونگ، ال جی، سونی و شارپ متوجه می‌شویم که عبارات HD, FHD, UHD و 4K نه تنها به تراکم پیکسلی بلکه به فرکانس رندر کردن تصویر و کیفیت رنگ وابسته اند. در حالت کلی به محتوا هایی با تراکم پیکسلی 720×480 به اختصار 480p به رزولوشن 1280×720، 720p یا 1080i گفته می‌شود همچنین از وضوح 1920×1080 نیز تحت عنوان 1080p یا FullHD یاد می‌شود.

 

جدول مربوط به پیکسل های صفحه نمایش

   
دو کیفیت 480p و 720pرا با عنوان HD و کیفیت 1080p را با عنوان FHD یا Full HD می‌شناسیم کیفیت های بالاتر را نیز UHD می‌نامیم. در شرایط کنونی پخش کانال های زنده و اکثر فیلم ها با کیفیت HD می‌باشند. دی وی دی های بلو ری Blu-ray با کیفیت FHD تولید می‌شوند و شمار محتوا های با کیفیت UHD بسیار اندک است به طوریکه تنها در شبکه های ویدئویی آنلاینی همچون Netflix یا YouTube می‌توان چنین کیفیت هایی را یافت.

   
لمس میزان کیفیت صفحه های نمایشگر به چندین عامل بستگی دارد. نخستین عامل که بدیهی به نظر می‌رسد کیفیت محتوی در حال پخش از نمایشگر است که باید کیفیت لازم را داشته باشد زیرا در صورت نداشتن کیفیت کافی هرچند نمایشگر با کیفیت تر باشد نمی‌تواند کیفیت خلق کند لذا مجبور به پخش محتوا با کیفیت پایین خواهد بود.

دومین عامل کیفیت خود نمایشگر است که خود به تراکم پیکسلی، سرعت تغییر تصویر (فرکانس تصویر) و کیفیت رنگ تصویر بستگی دارد. در نمایشگر های جدید از پیکسل ها یا نقاط نورانی استفاده می‌شود که این نقاط بسیار ریز بوده و از اجتماع این نقاط و تغییر رنگ‌ آنها تصویر شکل می‌گیرد.

به طورکلی هرچه این نقاط ریزتر و تراکم‌ آنها بیشتر باشد کیفیت تصویر نمایش داده شده بیشتر می‌شود اما این ریز شدن تا جایی تاثیر گذار خواهد بود که چشم انسان قادر به تمیز‌ آنها از یکدیگر باشد از این رو شرکت های سازنده نمایشگر برای افزایش کیفیت تصویر خروجی به جای کوچک کردن بیش از حد پیکسل ها به بزرگ کردن نمایشگر ها روی آورده اند. این کار باعث افزایش تعداد پیکسل ها ضمن قابل تشخیص بودن هریک از‌ آنها می‌شود.

 

تناسب سایز نمایشگر و فاصله مناسب از آن

 

عامل نهایی موقعیت چشم بیننده نسبت به صفحه نمایشگر است، به طوریکه با افزایش سایز صفحه نمایش چشم بیننده باید فاصله بیشتری از صفحه بگیرد تا تمام وسعت تصویر را با کیفیتی یکنواخت و نزدیک به واقعیت درک کند. اما با توجه به ترویج آپارتمان نشینی و کوچک شدن خانه ها امکان افزایش فاصله بیننده تا نمایشگر تا حدودی مشکل می‌شود برای حل این مشکل نیز کارشناسان و محققین شرکت های سازنده به ساخت نمایشگر های منحنی Curved TV روی آوردند که در‌ آنها می‌توان با حفظ فاصله ای کمتر نسبت به نمایشگر های تخت کیفیت واقعی تصویر را درک کرد.

   
با نگاهی گذرا بر کالا های روز بازار و مطالعه مشخصات‌ آنها چنین استنباط می‌شود که نمایشگر های 720p که با سایز های بین 32 اینچ و یا 43 اینچ و با تکنولوژی پلاسما موجودند رفته رفته جای خود را به نمونه های بزرگ تر و با کیفیت تر 1080p داده اند. البته این نمونه ها نیز به زودی جای خود را به نمایشگرهای بزرگ تر و با کیفیت تر UHD و 4K می‌دهند که فعلا بیشترین سهم را از بازار به خود اختصاص داده اند.

   
تکنولوژی های 4K و UHD در واقع چه ویژگی هایی دارند؟

 
4K همان طور که از نام آن برمی آید به وضوحی از تصویر که چهار برابر FullHD باشد گفته می‌شود. تراکم پیکسلی 4K در واقع چهار برابر FullHD است، پس تراکم طولی و عرضی تصویر آن هریک باید دو برابر حالت FullHD باشد (یعنی 3840×2160 ) که گاهی آن را 2160p نیز می‌نامند. علاوه بر این برندهایی از قبیل سامسونگ، ال جی و سونی با افزودن تکنولوژی های دیگری در کنار تراکم پیکسلی بالا مدل های جدید تری را روانه بازار کرده اند.

این مدل ها با داشتن مجموعه ای از امکانات خاص لذت مشاهده تصاویری بسیار نزدیک به واقعیت را به ارمغان می‌آورند. برند های نامبرده هریک آخرین تکنولوژی خود در این عرصه را با نام های تجاری خاص خود به بازار عرضه می‌کنند. به طور مثال :

 
سامسونگ آخرین نسل از نمایشگر های 4K خود را با نام SUHD به بازار عرضه می‌کند.

 
ال جی آخرین نسل محصولات نمایشگر 4K را تحت عنوان Super UHD و سونی بروزترین تلویزیون های 4K تولید شده خود را با عنوان Ultra HD HDR روانه بازار می‌کند.

 

عناوین تلویزیون های 4K ال جی و سامسونگ و سونی


اگرچه فن آوری های 4K موجود در بازار امکانات فراوانی برای ارضای حس نیاز مشتری در بر دارند اما با توجه محتوا های موجود در سرویس هایی مانند YouTube که در برخی موارد اقدام به ارایه کیفیت هایی با رزولوشن 4K ویا حتی 8K و فرکانس تصویر 60 و یا 120fps (فریم بر ثانیه ) می‌کنند، این ها نشان دهنده سرعت رشد این تکنولوژی و تمایل تولید کنندگان به ارایه کیفیت بیشتر است که مستلزم نرخ بالای انتقال داده تصویری از درگاه های ارتباطی همچون HDMI است. از این رو کمبود امکاناتی از قبیل نسل جدید HDMI و پشتیبانی از محتوا های با فرکانس تصویر بیشتر از 24fps در آینده ای نه چندان دور حیاتی به نظر می‌آید.

تلویزیون SMART یا هوشمند چیست و کاربرد آن

 

شاید برای خرید تلویزیون ال ای دی یا OLED با قیمت های مختلف با کلماتی نظیر هوشمند یا اسمارت رو به رو شده اید که در میان برای شما این سوال پیش امده که تلویزیون اسمارت یا همان هوشمند چیست و ایا برای خرید من با قیمت های مختلفی که بازار وجود دارد به صرفه هست یا خیر ؟

راهنمای تخصصی تلویزیون های هوشمند SMART TV

اخیرا شرکت های تولید کننده تلویزیون سعی کرده اند محصولاتی اسمارت را وارد بازار کنند و این محصولات قدرت اتصال به اینترنت را داشته و می‌توانند شما را به شبکه جهانی متصل نمایند و شما قادرید با چنین محصولاتی لذت وبگردی و جست و جوی اینترنتی را در TV لمس نمایید.

 
مقدمه تلویزیون هوشمند اسمارت

نخستین فناوری های هوشمندی که تواسنتند وارد زندگی انسان شده و نقش تاثیر گذاری در زندگی روزمره ایفا کنند گوشی های همراه یا همان موبایل ها بودند. مزیت هوشمندی در موبایل ها آن چنان تاثیر گذار و قابل توجه بوده است که منجر به وارد شدن این فناوری در عرصه های دیگر از جمله تلویزیون هی مختلف از نوع ال ای دی و OLED شده است. با داشتن یک تلویزیون هوشمند در منزل خود می‌توانید امکانات مختلف و گسترده ای را در اختیار داشته باشید ف با تلویزیون خود به اینترنت متصل شوید و وبگردی کنید و از دیدن ویدئوهای آنلاین لذت ببرید. با یک SMART TV می‌توانید به صورت مستقیم با یک کامپیوتر ارتباط برقرار کرده و به تبادل اطلاعات بپردازید. در این مقاله قصد داریم شما را با جنبه های مختلف یک تلویزیون اسمارت آشنا کنیم. بنابراین در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

 

 

           
نخستین بار عبارت TV های هوشمند یا همان اسمارت تی وی در محصولات شرکت سامسونگ دیده شد و توسط این کمپانی وارد بازار شد. پس از شرکت سامسونگ، شرکت های مختلفی از جمله ال جی و فیلیپس به دنبال این فناوری رفتند و آن را گسترش دادند. امروزه شرکت های مختلفی تلویزیون های اسمارت خود را با نام های مختلف و متفاوت تولید و به بازار عرضه می‌کنند و کمتر شرکتی را می‌توان یافت که تلویزیونی با قابلیت اتصال به اینترنت نداشته باشد.

 

تلویزیون اسمارت، SMART TV به چه معنا است ؟

   
منظور از تلویزیون اسمارت، تلویزیونی است که می‌تواند به اینترنت متصل شود. یک تلویزیون اسمارت عملکردی مشابه با تلفن هوشمند دارد. با کمک چنین تلویزیونی می‌توانید به اینترنت متصل شوید و در فضای مجازی به وبگردی بپردازید. تصاویر و ویدئوهای آنلاین را در ابعادی بسیار بزرگتر ببینید. بر روی تلویزیون خود نرم افزار های مختلف نصب و اجرا کنید. هم چنین امکان اجرای بازی های مخصوص این مدل های اسمارت را نیز بر روی ال ای دی یا OLED خود خواهید داشت.

 

چرا به تلویزیون های هوشمند نیاز داریم ؟

   
یک تلویزیون SMART در مقایسه با یک تلویزیون معمولی امکانات بسیار گسترده تری را در اختیار شما قرار می‌دهد. با استفاده از ویژگی TIME SHIFTING در مدل های اسمارت دیگر نگران از دست دادن تصاویر زنده نخواهید بود و می‌توانید آنها را در زمان دیگری مشاهده کنید. می‌توانید تصاویر در حال پخش را ضبط کنید و هم چنین از شبکه های اینترنتی یا IPTV بهره مند شوید. با مدل های اسمارت می‌توانید به راحتی به شبکه های اجتماعی دسترسی داشته باشید. با داشتن یک SMART TV شما تقریبا اکثر قابلیت های یک کامپیوتر را در ابعادی بزرگ تر و با کیفیت HDTV در اختیار خواهید داشت.

   
یکی از امکانات بسیار جالب در اکثر TV های اسمارت، پشتیبانی از استاندارد DLNA است. قابلیت DLNA به این معنا است که می‌توانید ویدئوها و موسیقی های موجود در موبایل یا کامپیوتر و لپ تاپ خود را به صورت مستقیم به TV منتقل و آنها را پخش نمایید. این قابلیت به شما این امکان را می‌دهد تا تصاویر قبلی خود را در ابعاد بزرگتر و با کیفیت تر مشاهده کنید و لذت بیشتری ببرید.

   
نحوه اتصال به اینترنت در یک SMART TV چگونه است ؟

   
نحوه اتصال ال ای دی های اسمارت به اینترنت مشابه با لپ تاپ ها است. یک ورودی ETHERNET بر روی آنها تعبیه شده است که با کمک آن می‌توانید کابل شبکه را بهTV متصل کرده و اینترنت را در اختیار داشته باشید. روش دیگر اتصال به اینترنت نیز اتصال بدون سیم است. البته این قابلیت در برخی از مدل ها وجود ندارد. پیشنهاد کارشناسان ما استفاده از روش کابل شبکه برای اتصال به اینترنت است. چون شبکه پایدار تری را در اختیار خواهید داشت.

       
چه کارهایی با یک تلویزیون هوشمند قابل انجام است ؟

   
یک SMART TV اکثر قابلیت های یک کامپیوتر را در اختیار شما قرار می‌دهد. مثلا با آن می‌توانید ویدئوهای آنلاین را در وب سایت های به اشتراک گذاری آنلاین مانند یوتیوب مشاهده کنید. به صفحات وب دسترسی داشته باشید و ایمیل های خود را چک کنید. شبکه های اجتماعی در دسترس شما خواهد بود و از دیگر مزایای اینترنت بهره مند می‌شوید. هم چنین با یک ال ای دی یا OLED اسمارت می‌توانید اسناد آفیس مانند ورد و اکسل را باز و مشاهده کنید.

   
بازی های مختلفی توسط شرکت های مختلف برای TV های اسمارت تولید و عرضه شده است و در حال گسترش است. به عنوان مثال پاناسونیک در سال گذشته قراردادهای مختلفی با شرکت های بزرگ بازی سازی مانند GAMELOFT امضا کرده است تا بازی های این شرکت ها برای تلویزیون های پاناسونیک نیز طراحی و روانه بازار شوند.
از دیگر امکانات تلویزیون های هوشمند قابلیت اتصال وب کم و اجرای نرم افزار SKYPE است. بنابراین می‌توانید با چنین مدل هایی در حضور تمامی اعضای خانواده یک تماس ویدئویی و آنلاین برقرار کنید. گزارش و پیش بینی وضعیت آب و هوا و هم چنین امکان دسترسی به رادیوهای اینترنتی از دیگر مزایای این دسته از TV ها است.

   
نرم افزار ها در SMART TV

   
برای داشتن نرم افزار های مختلف می‌توانید به وبسایت و فروشگاه اینترنتی تولید کننده تلویزیون خود مراجعه کنید و نرم افزار های قرار گرفته بر روی این وب سایت ها را تهیه و استفاده نمایید.        

اکثریت قریب به اتفاق نرم افزار های تولید شده برای TV های هوشمند مختلف رایگان هستند و لازم نیست برای آنها هزینه ای بپردازید .
نکته بسیار مهمی که باید دراین مورد به ان توجه کنید این است که نرم افزارهای تولیدی هر شرکت انحصاری به شمار می‌رود و بنابراین شما نمی‌توانید نرم افزار های مربوط به TV های هوشمند سونی را بر روی TV های هوشمند ال جی اجرا نمایید.

   
کنترل تلویزیون های اسمارت

 

در مدل های جدیدی که امروز در حال نوشتن این مطلب هستیم تلویزیون هایی وجود دارند که دارای کنترل های هوشمند یا به اصطلاح کنترل های جادویی هستند که از دید کارشناسان ما خوب است که اگر ال ای دی یا OLED هوشمند یا همان اسمارت تهیه کردید حتما دارای کنترل هوشمند جادویی باشد چرا که کار شما را بسیار راحت تر می‌کند.دلیل این حرف ما این است که این کنترل ها مانند ماوس عمل کرده و کاملا کار شما را برای حرکت در بین منو ها و همجنین وب گردی راحت می‌کند چرا که اگر تلویزیون شما دارای این کنترل ها نباشد به فرض مثال اگر وارد مرورگر وب در تی وی خود شوید باید برای یک حرکت ساده از دکمه های جهت دار بالا و پایینی که در کنترل دارد استفاده کنید که همین موضوع خیلی از وقت شما را گرفته و در اخر شما را از استفاده از قابلیت اسمارت پشیمان می‌کند.

           

ریموت کنترل هوشمند جادویی

               

در حال حاضر ما در مدل های مختلفی از جمله تلویزیون سامسونگ و تلویزیون ال جی و تلویزیون سونی و خیلی از برندهای دیگر شاهد کنترل های هوشمند هستیم که ما در زیر به برخی از مدل هایی که دارای Remote Controll Magic هستند اشاره کردیم که می‌توانید با کلیک بر روی انها این مدل های پر فروش بازار را هم ببینید و با انها اشنا شوید.

تلویزیون 48 اینچ سامسونگ مدل 48JUC8920

تلویزیون 55 اینچ سونی مدل 55X8500D

تلویزیون 49 اینچ ال جی مدل 49UF85000

       
همچنین یکی دیگر از راه های کنترل ال ای دی و OLED های اسمارت نیز استفاده از گوشی های هوشمند است که اگر توانایی خرید تلویزیون های گران قیمت تر که دارای کنترل هوشمند می‌باشند را ندارید می‌توانید با استفاده از گوشی موبایل خود نرم افزار مربوط به کنترل TV خود را دانلود و از طریق موبایل خود TV را کنترل نمایید.

   
نکته پایانی : آیا یک تلویزیون HDTV، امکان تبدیل به SMART TV را دارد؟

   
هنوز راهی برای تبدیل تلویزیون معمولی به تلویزیون هوشمند وجود ندارد. با این حال شرکت های مختلف SETTUP BOX های مختلفی را تولید و به بازار عرضه کرده اند که با اتصال به TV امکانات مشابه یک SMART TV را در اختیار شما قرار می‌دهند. معروف ترین این باکس ها GOOGE TV و APPLE TV هستند. این دستگاه ها در کشور ما قابل دسترسی نیستند. اما HD PLAYER های مختلفی در بازار وجود دارند که تقریبا اکثر امکانات تلویزیون اسمارت را در اختیار قرار می‌دهند. معروف ترین این پلیر ها عبارت اند از Western Digital، Asus و Seagate.

تشریح انواع‌تلویزیون:

  • تلویزیون پلاسما: در این تلویزیون‌ها لامپ فلور سنت وجود دارد، هرکدام از این لامپ ها اجزای شیشه‌ای مختلفی دارند. دو صفحه بین این لامپ ها است که گاز نئون و زنون به آن تزریق می‌شود. در اینجاست که پلاسما اقدام به تولید سلول ها می‌کند و وقتی تلویزیون به برق وصل می‌شود، تصویر پدید می‌آید. این مدل از تلویزیون‌ها ۲۰ الی ۶۰ هزار ساعت عمر می‌ کنند.
  • تلویزیون LCD: در این مدل دو لایه شفاف بین صفحات آن به کار رفته است‌ و خیلی محکم به یکدیگر متصل شده اند.‌ درون یکی از این صفحات کریستال وجود دارد. بدیهی است که این کریستال‌ها به خودی خود نور ندارند و باید از یک منبع دیگری مانند: لامپ فلورسنت نور بگیرند. در نتیجه این تلویزیون‌ها قابلیت کم یا زیاد کردن نور صفحه را دارا می‌باشند. LCD ها ۶۰ هزار ساعت عمر مفید دارند، چیزی معادل ۷ سال است.
  • تلویزیون LED: در این تلویزیون‌ها دیودهایی به کار رفته است که وظیفه‌ی پخش کردن نور را بر عهده دارند. این قابلیت باعث شفاف نشان دادن رنگ مشکی و کنتراست بالای آن می‌شود. می‌توان گفت LED ها همان تلویزیون‌های LCD هستند که نور زمینه‌ی آنها LED است.
  • تلویزیون OLED: در طراحی این تلویزیون ظرافت خاصی به کار رفته است و ضخامت آن خیلی باریک شده است. تصویری که به مخاطب نشان می‌ دهد FULL HD است و کیفیت آن به مراتب بهتر از پلاسما و LCD است. در ساخت این مدل، میلیون‌ها لامپ LED کوچک به کار رفته است. کنتراست این نوع هم بسیار بالاست و رنگ مشکی را بسیار واضح نشان می‌دهد‌.
  • تلویزیون QLED: کیفیت تصویر بسیار طبیعی و واضح باشد و شکل ظاهری آن هم خیلی شکیل و زیباست. این قابلیت باعث می‌شود که تصاویر را با جزئیات بیشتری ببینید و طول عمر خیلی بالایی دارد به گونه ای که با گذشت سالها دچار خدشه و مشکل نمی‌شود.
  • تلویزیون کیولد یا تلویزیون اولد کدام برتر است ؟

    شرکت سامسونگ در نمایشگاه CES 2017 لاس وگاس از نسل جدید تلویزیون های کیولد خود رونمایی کرد. این فناوری برای نخستین بار در CES 2017 معرفی شد و شرکت سامسونگ توضیحات کاملی در این رویداد بزرگ فناوری ارائه داد و آن را یک فناوری نوین در ساخت تلویزیون های هوشمند دانسته است. شرکت کره ای این فناوری را در تلویزیون های کوانتوم دات نیز به کار گرفته تا در مجموع محصولاتی را عرضه دارد که در قیاس با رقبا عملکرد بزرگی داشته و نوین هستند. غول کره جنوبی قصد داشته سال جاری این نوع پنل خود را در اختیار شرکت های چینی چون هایسنس، TCL و برخی دیگر قرار دهد. QLED را باید نقطه مقابل OLED ال جی دانست که به نوعی دو دشمن در صنعت تولید تلویزیون هوشمند محسوب می‌شوند.



    رسانه های مختلفی به بررسی تلویزیون های OLED پرداختند و آن را یک تلویزیون قابل قبولی دانستند. اگر بخواهیم به یک مدل OLED قابل توجه اشاره کنیم باید تلویزیون هوشمند B612 ال جی را نام برد که توانسته بسیار موردتوجه قرار گیرد. شرکت ال جی تاکنون این فناوری را در تلویزیون های هوشمند پریمیومی خود به کار گرفته و نمی‌توان آن را درتلویزیون هوشمند رده پایین ال جی مشاهده کرد. در حال حاضر OLED یک تهدیدی به نام QLED داشته که اخیر ال جی آن را تقلیدی از خود دانست که سامسونگ تنها یک حرف Q را در ابتدا آن قرار داده است. ال جی سعی کرده نهایت تلاش خود را برای توسعه بی نقص فناوری OLED ارائه دهد و در مقابل سامسونگ نیز سعی داشت برای پاسخ دادن به فناوری ال جی QLED را معرفی کند. در زمینه ساختاری دو فناوری عملکرد یکسانی داشته و در حقیقت یک فناوری محسوب می‌شوند.
    وقت آن رسیده تا مقایسه ای بین دو تلویزیون با فناوری QLED و OLED دو شرکت سامسونگ و ال جی داشته باشیم تا با نقاط قوت و ضعف هر یک از آنها آشنایی پیدا کنیم. هدف از این مقایسه آشنایی کامل با فناوری های مورد اشاره بوده که نامی شبیه به یکدیگر داشته اما کاملا دو فناوری متفاوت هستند.

    تلویزیون های QLED همان تلویزیون های LED از نوع هوشمند هستند که فناوری کوانتوم دات در ساخت آنها به کار گرفته شده است. تلویزیون هایی که توسط شرکت کره ای سامسونگ ساخته می‌شود و از کیفیت تصویر بالایی در نمایش محتوا برخوردار هستند. سامسونگ ادعا می‌کند QLED یک فناوری رقابتی بوده که سطح رنگ مشکی را به شکل بهتری نمایش می‌دهد و موجب می‌شود تا تلویزیون LED نقطه کوانتومی یا کوانتوم دات نمایش رنگ گسترده ای داشته باشد.



    کوانتوم دات همانند یک فیلتری عمل می‌کند که موجب تولید نور خالص در تلویزیون LED می‌شود و موجب خواهد شد تا LED عملکرد بهتری از خود نشان دهد. البته فناوری سامسونگ بسیار پیچیده بوده و ما آن را در این مقاله مورد بررسی قرار دادیم تا آشنایی کاملی با آن پیدا کنید.
    برای ملاقات با استاندارد Ultra HD Alliance در تلویزیون های پریمیومی Ultra HD، باید اکثر تلویزیون های LED از فناوری کوانتوم دات بهره می‌برند. از آنجایی که کوانتوم دات به شکل گسترده در تلویزیون های پریمیومی به کار گرفته میشود و سامسونگ معتقد است اگر هر تولیدکننده تلویزین از فناوری QLED بهره گیرد، کاهش سردرگمی به دنبال خواهد داشت.
    هدف این بوده که صرفه جویی در استفاده از تلویزیون های LED انجام گیرد و از OLED تنها به عقب خواهند برگشت زیرا سامسونگ برنامه ای برای تولید تلویزیون OLED ندارد.

    QLED چیست ؟

    QLED یک فناوری صفحه نمایش پخش کننده مانند پلاسما، OLED یا حتی تلویزیون های قدیمی کادمیومی نیست. کوانتوم مستقیما رنگ را برای شما پخش نمی‌کنند. آنها تنها در قسمی از فیلم پخش شده که تقریبا همانند یک فیلتر در پنل تلویزیون LED عمل می‌کند. نور پس زمینه LED نیز بوسیله چنین فیلمی پر شده و نور در حقیقت به دما رنگی ایده آل می‌رسد و در این میان روشنایی و رنگ به میزان قابل توجهی افزایش پیدا خواهد کرد.
    علاقمندان به نوع دیگری از تلویزیون های QLED امیدوارند تا با کوانتوم دات جریان الکتریکی را بتوانند همانند تلویزیون های OLED جریان الکتریکی را قطع و وصل کنند تا هیچ نور پس زمینه یا پنل LCD در این میان درگیر نباشد.


    OLED چیست؟

    OLED به معنای دیودهای نوری آلی و این نوع صفحه نمایش ها با ترکیبات ارگانیکی ساخته می‌شوند که هنگام برخورداری از انرژی روشن می‌شوند از این رو اصطلاحا به آن نمایشگر انتشاری می‌گویند. یک OLED سایز یک پیکسل را دارد بنابراین برای ایجاد یک تلویزیون باید میلیون ها OLED را به کار گرفت که به شکل مستقل روشن شده یا خاموش می‌شوند.



    این انعطاف پذیری زمانی که یک پیکسل تلویزیون خاموش می‌شود، کاملا خاموشی به دنبال داشته و صفحه نمایش کاملا سیاه به نظر می‌رسد. این در حالی بوده که تلویزیون های هوشمند QLED را می‌توان با ضخامت باریکی تولید کرد و این در حالی بوده که OLED را می‌توان حتی باریک تر و انعطاف پذیر تولید نمود.

    OLED دربرابر QLED
    در حال حاضر ما دو فناوری را در دو تلویزیون کیولد و تلویزیون اولد را در برابر یک دیگر قرار دادیم تا آنها را از نظر نسبت کنتراست، زاویه دید، روشنایی و دیگر مشخصه ها مقایسه کنید.

    سطح سیاه در تلویزیون کیولد و اولد

    توانایی یک صفحه نمایش برای تولید رنگ سیاه عمیق و تاریک مسلما یکی از مهمترین عوامل دستیابی به کیفیت تصویر تلویزیون عالی و فوق العاده است. در این زمان شما انسان های سیاه پوست را سیاه حقیقی مشاهده می‌کنید زیرا کنتراست و رنگ غنی فراهم آمده و در مجموع یک تصویر واقع گرایانه و خیره کننده بدست خواهد آمد. هنگامی که درباره سطح سیاه صحبت می‌کنیم، تلویزیون اولد عملکرد بهتری دارند.



    تلویزیون QLED روی صفحه نمایش ال ای دی می‌تواند سطح سیاه را به شکل خوبی نمایش دهند اما همچنان نیز در پشت خود به پنل LCD اتکا دارند. حتی با استفاده از فناوری advanced dimming که به شکل انتخابی از تعداد LED هایی که نیاز به انتشار کامل ندارند، کم می‌کند. تلویزیون های کیولد همچنان از اثری به نام light bleed یا هدر رفتن نور رنج می‌برند. سطح سیاه در محتوای ویدئویی که ستارگان آسمان در دل شب یا برخی از این قبیل را نشان می‌دهد، به خوبی مشهود است. بنابراین ممکن است حساسیت کمی در اطراف اشیا درخشان را مشاهده کنید که خطوط چشمگیر و تکان دهنده ای را باید شاهد بود. حتی در پیشرفته ترین مدل های QLED نیز چنین مواردی اجتناب ناپذیر است.

    تلویزیون های اولد فاقد هر گونه از این مشکلات هستند. اگر یک پیکسل OLED نوری نداشته باشد، هیچ نوری تولید نخواهد شد، بنابراین با صفحه نمایش کاملا سیاه رو به رو می‌شوید. بنابراین باید آن را یک انتخاب روشن برای خود بدانیم.
    البته باید برای اندسته از عزیزانی که قصد خرید تلویزیون کیولد را دارند ذکر کنیم که در این گونه تلویزیون های QLED نیز ما شاهد رنگ مشکی واقعا عمیقی هستیم و کارشناسان فروشگاه اینترنتی یکنام از دیدن ان کاملا راضی بودند.
    ضمنا با توجه به قیمت تلویزیون کیولد و اولد نیز ما باید یک انتخاب هوشمندانه داشته باشیم و حتما این موضوع را هم باید در نظر داشته باشید که قیمت تلویزیون اولد کمی بالاتر از کیولدها هستند.

    برنده: تلویزیون اولد

    روشنایی در تلویزیون کیولد و اولد

    هنگامی که بحث روشنایی پیش می‌آید در این قسمت تلویزیون کیولد پیروز میدان هستند و می‌توانند توانایی قابل توجهی از خود نشان دهند. تلویزیون های LED نیز در حال حاضر برای نمایش روشنایی گزینه های مطلوبی هستند. در این میان افزوده شدن فناوری کوانتوم دات روشنایی را بیشتر می‌کند و صفحه نمایش روشنی را رقم می‌زند. بنابراین سازندگان صفحه نمایش QLED ادعا می‌کنند این محصولات حجم رنگ بهتری داشته و می‌تواند عملکرد قابل توجهی از خود نشان دهند. با این حساب می‌توان چنین صفحه نمایشی را با نمایش طیف گسترده ای از رنگ ها به شکل روشن و بدون اشباع رنگی در این زمینه فوق العاده دانست.

    سازندگان تلویزیون QLED همچنین ادعا می‌کنند که محصول آنها برای نمایش محتوا HDR مناسب تر است زیرا طیف رنگی که در تصاویر نمایش داده می‌شود، با درخشندگی نوری که از دریاچه یا یک خودرو براق منعکس می‌شود، راحت تر قابل مشاهده است.

    هرچند این آرگومنت HDR جهت نمایش کنتراست کامل برای به تصویر کشیدن سطح سیاه در تلویزیون OLED محسوب میشود. هنگامی که شما از سطح سیاه شروع می‌کنید، کنتراست مشاهده شده به روشنایی کمتری در این مناطق برجسته برای برنامه نویسی HDR، نیاز دارد. بنابراین نتیجه نهایی در یک اتاق تاریک برای بیننده همانند یک تلویزیون QLED بسیار روشن است. در اتاق هایی که دارای نور محیطی بسیاری هستند، مزیت روشنایی QLED در ارائه محتوا HDR بسیار مفید واقع می‌شود.
    این مورد را همیشه در خرید تلویزیون مورد نظر خود جز موارد مهم قرار دهید و خوشبختانه با اینکه در زیر نتیجه و برد مشخص شده است اما با توجه به تجربه کارشناسان فروشگاه اینترنتی یکنام به شما این امید داده می‌شود که برترین روشنایی را می‌توانید در این گونه تلویزیون ها دریافت کنید و همچنین با توجه به قیمت تلویزیون های مورد نظر برترین کیفیت و روشنایی را به شما خواهند داد.

    برنده : تلویزیون QLED

    فضای رنگی در تلویزیون QLED و OLED

    OLED برای مقابله با چنین موردی استفاده می‌شود اما کوانتوم دات با بهبود خلوص نور پس زمینه، اجازه خواهد داد تا تلویزیون QLED در دقت رنگ، روشنایی رنگ و حجم آن همانند صفحه نمایش OLED عمل کند.


    سازندگان QLED به این روش رنگ های اشباع شده را در سطح روشنایی قابل توجهی نشان می‌دهند اما برای مشاهده نتیجه باید از شاهدان این ادعای فنی باشند که یک مزیت واقعی در شرایط مشاهده معمول است.

    برنده: تساوی تلویزیون اولد و تلویزیون کیولد
    مدت زمان پاسخگویی اولد و کیولد

    مدت زمان پاسخگویی یعنی مدت زمانی که هر واحد دیود روشن تا خاموش می‌شود. با مدت زمان پاسخگویی سریعتر، حرکت کمتر و تصاویر مصنوعی نیز کمتر می‌شود. در تلویزیون OLED که هر دیود کوچک آن به عنوان یک پیکسل واحد عمل می‌کند، به سادگی در مقایسه با QLED در زمینه مدت زمان پاسخ گویی عملکرد بهتری دارد. این در حالی بوده که دیودهای تلویزیون QLED نه تنها کندتر هستند، بلکه پنل پشت صفحه نمایش LCD خوشه هایی از پیکسل را روشن می‌سازد نه به شکل هر واحد. این روش موجب می‌شود تا کاهش تغییر کلی در حالت روشن تا خاموش شدن را شاهد باشیم. در حال حاضر تلویزیون های OLED سریعترین مدت زمان پاسخگویی را داشته و در این زمینه برنده محسوب می‌شوند.
    باز هم با توجه به قیمت تلویزیون های کیولد و اولد برترین و بالاترین زمان پاسخ گویی را دریافت می‌کنید و از این نظر هم به شما این اطمینان را می‌دهیم که بهترین سرعت ممکنه را دریافت کنید و یک خرید تلویزیون لذت بخش را داشته باشید.

نکات مهم دیگر و کاربردی که هنگام خرید تلویزیون باید به آنها توجه نمایید:

  • اولین اصلی که در خرید هر وسیله باید به آن توجه کنید، قیمت آن است. بودجه‌ی خود را در نظر بگیرید و اینکه چه مقدار می‌خواهید هزینه کنید. عواملی چون: برند، سایز صفحه، کیفیت تصویر، ضخامت صفحه و… از جمله مهم ترین موارد تاثیر گذار بر قیمت تلویزیون هستند. شما عزیزان باید با توجه به بودجه و سلیقه خود اقدام به خرید تلویزیون مدنظرتان کنید.
  • به سراغ خرید تلویزیونی با برندهای مطرح و باکیفیت بروید. هیچ گاه فقط به دلیل ارزانی کالا اقدام به خرید آن ننمایید.
  • حتما به متراژ محیطی که قرار است تلویزیون در آن قرار گیرد، توجه کنید. قرار دادن تلویزیون ۶۵ اینچی در اتاق ۱۲ متری خیلی عاقلانه با نظر نمی‌ رسد. چون اتاق کوچک است، مجبور می‌شوید که خیلی نزدیک به تلویزیون بنشینید و همین امر به چشمان شما آسیب می‌زند. پس حتما به متراژ اتاق مدنظرتان دقت کنید تا در انتخاب تلویزیون به شما کمک کند.
  • به دقت و کیفیت تصویر، رزولوشن می‌گویند. در واقع رزولوشن تعداد پیکسل های موجود در صفحه نمایش است. همین پیکسل ها هستند که کیفیت صفحه را شفاف و واضح می‌کنند. اگر پیکسل ها زیاد باشند، طبیعی است که کیفبت صفحه هم بالا می‌رود و صفحه به اصطلاح شارپ تر است. پس شما عزیزان حتما هنگام خرید تلویزیون باید به دقت تصویر توجه کنید. تلویزیون های رده پایین دقت تصویرشان ۷۲۰ پیکسل، رده‌ی متوسط ۱۰۸۰ پیکسل و رده بالا و پیشرفته ۴k می‌ باشد. پس به سراغ خرید تلویزیونی با رزولوشن بالا بروید.
  • اگر می‌خواهید تلویزیونی با قیمت مناسب بخرید پیشنهاد ما به شما FULL HD ۱۰۸۰ است. اگر هم به کارایی و طول عمر اهمیت می‌دهید، به سراغ تلویزیون ۴k بروید.
  • قبل از خرید تلویزیون مشخص نمایید که آیا به تلویزیون های خمیده علاقه دارید یا خیر. این مدل ها زیبایی فوق العاده به خانه شما می‌بخشند. صفحه‌ی تلویزیون‌های خمیده به گونه ای است که اصلا چشم ها را اذیت نمی‌کند و خمیدگی آن در راستای انحنای چشم است. تنها ایراد این مدل ها، قیمت بالای آن است.
  • حتما به تعداد تجهیزاتی که قرار است به تلویزیون وصل نمایید توجه کنید. تلویزیون انتخابی شما باید تمامی ورودی های مدنظر شما از قبیل: سینمای خانگی یا ساندبار، کنسول بازی و… را دارا باشد تا بعدا به مشکل بر نخورید.
  • حتما به هوشمند بودن یا نبودن تلویزیون توجه کنید. اگر تلویزیون، بدون سیم به اینترنت وصل شود، هوشمند نامیده می‌شود، در غیر این صورت هوشمند نیست.
  • حتما به کیفیت صدا توجه داشته باشید. برخی از تلویزیون ها با وجود اینکه بسیار باریک هستند و کیفیت تصویر خوبی هم دارند. اما صدای واضح و باکیفیتی ندارند و لزوما باید از سینمای خانگی یا ساندبار استفاده کنید.
  • اگر اهل بازی کردن و یا تماشای زیاد فیلم هستید، پیشنهاد ما به شما خرید تلویزیونی با نرخ به‌روز‌رسانی، حداقل ۱۲۰ هرتز است.

روش‌های نگهداری از تلویزیون ال ای دی:

  • تلویزیون را در مکانی از خانه که جلوی نور مستقیم خورشید است، قرار ندهید.
  • حتما بعد از خرید تلویزیون، گارد محافظ صفحه را هم متناسب با اینچ تلویزیون انتخابی تان خریداری کنید، تا صفحه‌ی وسیله تان دچار آسیب نشود.
  • برای تمیز کردن آن از اسپری مخصوص LED که در بازار موجود است، استفاده نمایید. هیچ گاه از شیشه پاک کن برای پاک کردن صفحه‌ی دستگاه، بهره نبرید.
  • اگر می‌خواهید تلویزیون را بر روی پایه‌ی دیواری آن نصب کنید، مراقب باشید به صفحه‌ی آن فشاری وارد نشود.
  • سعی کنید نصب تلویزیون بر روی دیوار را به افراد کار بلد و ماهر بسپارید.
  • تلویزیون را دور از دسترس کودکان نگه دارید.
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر